+31 (0) 6 39 80 95 99 info@dereclameploeg-hapert.nl

De Reclameploeg Hapert

Over ons

Alles onder 1 dak, dat maakt ons bedrijf de ideale partner voor het reclamepakket van uw bedrijf. Korte lijnen, brede kennis en een eigen machinepark zorgen voor een strakke planning en een sterke corporate identity.

Ontwerp & Advies

Een goede reclame begint met een gedegen advies en een duidelijk ontwerp. Door onze brede kennis van de vele mogelijkheden die er vandaag de dag geboden worden kunnen wij een advies op maat geven. We nemen de tijd om de wensen en (on)mogelijkheden van te voren goed in kaart te brengen. Wat volgt is een aansprekend ontwerp dat rekening houd met uw budget, wettelijke regelgeving en wat helemaal van deze tijd is. Daag ons maar eens uit!

Printerafdeling

Als je er zeker van wilt zijn dat je een goede kwaliteit kan leveren dan dien je de productie in eigen hand te houden. Onze Epson SureColor printer is de beste in z’n klasse. Zeer betrouwbaar in z’n kleurbereik, weinig inktverbruik en snel. Wij printen onze uv-bestendige inkten op diverse materialen zoals zelfklevende folie, pvc-doek, canvas en blueback paper. Desgewenst worden deze prints voorzien van een glanzende of matte laminaatlaag. Deze zorgt voor een nog betere uv-bescherming en biedt extra krasbescherming.

Plotafdeling

Met onze Summa-plotter snijden wij teksten en logo’s volledig digitaal voor u. Messcherp, snel en tot een breedte van 118 cm uit 1 stuk. Omdat wij alles zelf produceren kunnen wij vaak zeer snel leveren. We hebben een breed assortiment snijfolies, zowel in kleur als in kwaliteit op voorraad staan. We zijn u graag van dienst! 

Textieldrukkerij

Het bedrukken van (promotionele)bedrijfskleding doen wij al vele jaren. We beschikken daarvoor over verschillende technieken waarbij wij in nauw overleg met u de juiste techniek kiezen. Dit kan een keuze zijn op basis van kwaliteit, technische mogelijkheden of de prijs. Door de vele technieken die er zijn is het zelfs mogelijk om enkele stuks te laten bedrukken voor een vriendelijke prijs. Maar ook voor (hele) grote oplages draaien wij onze hand niet om. Een deel van onze kledingcollectie is te zien op www.textile4u.info. Daarnaast bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

Montagedienst

Onze reclames worden door onze eigen vakmensen gemonteerd in heel Nederland en België. Indien het een gevelreclame betreft die op grotere hoogte moet worden aangebracht dan zorgen wij voor het inhuren van veilige hoogwerkers of steigers. Vooraf wordt de situatie ter plaatse goed beoordeeld om te zorgen dat we doelgericht kunnen werken. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Onze Ploeg

Ron van der Ploeg, eigenaar
In 1989 begonnen met het bedrijf en bekend met alle facetten van het reclamevak. In 1989 het vakdiploma behaald aan het Nimeto in Utrecht. Veel ontwikkelingen van de signbranche meegemaakt. Van het met penseel en steunstok zetten van letters tot het volledig digitaal snijden van teksten, en van het maken van airbrush-afbeeldingen tot het grootformaat full colourprinten. Deze kennis brengt hij graag in tijdens de (advies)gesprekken die hij voert met zijn (potentiële)klanten.

Mogen wij ook uw reclames gaan verzorgen?

Openingstijden:
Zondag & Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 8.30 – 12:00 | 13:00 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12:00 | 13:00 – 16.00 uur
Zaterdag op afspraak

Langskomen mag altijd maar wij raden om even van te voren te bellen of te mailen.

Hoogakker 2E
5527 AE Hapert
+31 (0) 6 3980 9599

Neem Contact op